Met onze jarenlange ervaring weten wij alle ins- en outs in aardappel, groenten en fruitspecialiteiten. Wij kopen bij onze vaste telers en betalen daarvoor een eerlijke prijs. Daardoor zijn onze producten misschien niet altijd de goedkoopste, maar wel hoog in kwaliteit. Op deze wijze dragen wij bij aan het bestaansrecht van de kwalitatief goede teler.

Verse ingrediënten zijn voor ons dus even belangrijk als voor u dus werken wij met seizoens-producten. Door het gebruik van natuurlijke producten en het weglaten van chemicaliën en toevoegingen zijn onze producten eerlijk en gezond. Voor advies en/of informatie kunt u altijd terecht bij ons verkoopteam.

Wat doen wij als Jan Appelman allemaal voor u?

Wij van team Appelman bieden u een totaalpakket aan van aardappelen, groenten, fruit, panklare groenten, heerlijke salades, soepen, kant- en klare maaltijden & desserts. Catering behoort ook tot onze mogelijkheden en daarbij is veel mogelijk. Denk hierbij aan bestek, sta tafels en meer.

Alles maken wij zonder houdbaarheidstoevoegingen. Zo kunnen wij u natuurlijke producten aanbieden en kunt u optimaal genieten. Kijk uw ogen uit op onze website en we zien uw bestelling tegemoet.

Groeten,

Team Appelman